torstai 24. huhtikuuta 2014

Sekopäisyyden selvittämistä.


Villi laukka ja unettomat yöt. Särkyneiden sydänten pururata.
En uskalla kurkata silmälappujen yli vaan suoraa päätä rakastaa. Anna minun olla tarpeeksi. 

Epäkunnossa olevat rullaportaat ja litistynyt sämpylä repussa. 15 minuutin yöunet alla ja nämä kaksi asiaa saavat aikaan suunnattoman äiti-ikävän. Voi vittu. Haista sämpylä vittu.  

Junassa tulee vastustamaton tarve kertoa vierustoverille että viimeviikolla mietin haluanko ollenkaan herätä. Tänään taas havahduin siihen että olen ehkä uskaltanut taas tuntea. Ja päivät tässä välissä sisältävät noin 15 minuuttia yöunia. Sellaisen sekopäisyyden keskellä on vaikea nukkua yhtään enempää. Päivät kiireessä juosten ja yöt sekopäisyyden selvittämistä. Kosketan hänen olkapäätään ja taas pohdin kuka minut ikinä haluaa. Ikuista pohdintaa kuka mitä miksi ja miten tässä nyt käy. Kuka minut ikinä haluaa. Jos hän vain tietäisi että yöt sekopäisyyden selvittämistä. Hän varmasti lähtisi.

Keinotekoisten elämäntarkoutusten avulla olen luonut kiireen. Se merkitsee jotain. Kiire.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet olemassa.
  - T<3

  VastaaPoista
 2. Lähestyvä äitienpäivä sai minut ajattelemaan sinua.
  Lupasin itselleni etten kirjoita sinulle mitään turhia latteuksia ja nyt kuitenkin pääni täyttyy kaikista niistä kliseistä mitä maailma on täynnä.
  Jaksa uskoa itseesi ja uskalla toivoa elämältä enemmän <3
  -S-

  VastaaPoista
 3. Sinä urhea, ihana että olet !
  Toivon sinulle voimaa, valoa ja lohdun hetkiä. Olet upea selviytyjä!

  VastaaPoista
 4. Vahingossa löysin blogisi ja luin sen kerralla läpi, en voinut lähteä sivuilta jättämättä kommenttia. ei löydy sanoja mikä kuulostaisi fiksulta mutta mielettömän matkan olet tehnyt ! Aiemmin blogissasi oli puhetta enkeli elisasta, voi kun tämäkin olisi ollut vain fiktiota ! Oot mielettömän vahva nainen ! Tsemppiä jatkoon. !<3

  VastaaPoista